Za kobasice su najbolje stare svinje pogotovo krmace koje su se vise puta prasile. Kako bi nasa stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjedivali nase usluge koristimo kolacice.
Kako Se Prave Domace Kobasice Recept Domaci Recept
Domace Pecenice Rostiljke Kobasice Za Peci Recepti Za
5 kg mesa bez kostiju 10 dag soli 8 dag slatke paprike 7 dag ljute paprike 5 dag cesnjaka.
Recep za suhe kobase. Vcasih se pojavi bela. Ko salamo zavezemo jo prespikamo z malo vecjo iglo. Bolje od toga su samo 2 4 godine stare svinje koje zive slobodno.
Umetna creva namocimo za pol ure v mlacno rahlo slano vodo. Zatim puniti uz pomoc topa za kobasice u creva i pri tome paziti da nema vazduha u njima. Ko polnimo polnilko moramo paziti da med maso ni zraka zato maso v polnilki potlacimo.
Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti mleveno svinjsko meso so junece meso alevu papriku tucanu ljutu papriku biber beli luk creva. Kam jih pa potem dam 22 km iz ljubljanesem v hisi in enostavno tega postopka ne poznam zato prosimce je mozno za razlagona dolenjskem smo vse dajal v dimjaz bi tudi rajsi brez dima samo ne vem kako. Meso za suhe kobase kod mesara je rijetko bolje cast onim rijetkima koji jos uzgajaju sami pajceke za kolinje od onog u velikim trgovackim centrima.
14 dni potem jo je potrebno postopoma spustiti na okoli 75 in jo ohranjati dokler niso salame suhe. Mesu se doda i nesto tvrde ledne slanine meso se mora dobro ohladiti i ocijediti na 5 stupnjeva jedan do dva dana a zatim. Za 2 manja kulena potrebno je.
U mlakoj vodi kroz gazu procjedite sitnooo nasjeckani cesnjak il ga samo dodajte u mlaku vodu tada ga skupa sa zacinima malo jos izmiksajte stapnim mikserom ili u blenderu. To traja priblizno 3 do 4 tedne nato so suhe. Dobro dosli gurmanke i gurmani.
Odimljene domace kobasice drzati bar 20 30 dana na promaji da se vetre od dima i dalje suse. Tako napunjene treba da stoje na hladnom mestu 2 dana zatim ih susiti u pusnici na dimu 3 4 dana. Ili stavi vecicu 30 50 gr cesnjaka u granulama.
Making of home made sausages ready to be smoked. Hrana priprema hrane namirnice zacini kuharski recepti kuharski postupci pica. Za kulen se odabiru prvenstveno ledni dijelovi mesa a tek zatim but plecka ili vrat.
Dobro dosli na stranicu sa dobrom hranom i besplatnim kuharskim receptima sa slikom. Recept za domace kobasice. 50 je nekakav standard ja stavim i vise cak do 80 gr dalje ne ici je ce tada to biti vec tzv cesnjovke.
U slucaju da zelite onemoguciti koristenje kolacica neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Izracun zacina i mesa za razne vrste susenih kobasica naslovnica. Nakon tog vremena mogu da se ruckaju.
Nazalost nemamo svi mogucnost nabaviti takvo meso za susene kobasice.
Eu People Emotional Intelligence European Union Translations
Kobasica S Kiselim Kupusom Video Recept
Suhe Svinjske Kobasice Bez Paprike Prava Hrana
Patrick Blanchfield On Twitter Maybe You Would Like To Try
Post a Comment